Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Heti Update és minden más

2008.02.27. 12:03 Dewla

Először is az Apple frissített a notebookokon. Gyorsabb proci, több ram, nagyobb vinyó blaaablaaablaaa. Semmi különös. Én vártam design uprade-et is a Macbook Pro-n, de nem lett. Végülis elég szép így is.

Kijött az iPhone 1.1.4-es firmware, a feedemben megjelent, hogy a ZiPhone továbbra is működik, nosza felraktam, nem megy. A tovább gomb alatt rejtőzött, hogy csak az activate és jailbreak megy, unlock nem. Tehát volt egy restore köröm, újra 1.1.3 van. Viszont a bakcup-ból minden beállítást visszahozott, ez igen kiváló.

Az otthon lévő Macbookon bénázik a Win. Egyszerűen képtelen stabilan standby-ba menni és kikapcsolni. Egy idő után ha lehajtjuk a fedelét nem alszik el az apple logó, és fut tovább a win. Ilyenkor kikapcsolni sem lehet, csak a power gomb nyomva tartásával. OSX alatt persze minden megy tök jól. Vajon miért lehet ez...

Nemrég Befejeződött a Prison Break 3. évad. Csonka évad lett a forgatókönyv írók sztrájkja miatt. Sztori nagyjából lezárva, komoly cliffhanger nincs, azért izgi volt végig, sokkal jobb, mint a második évad. Sopranos-t be kéne már fejeznem, még 6 rész van hátra, de félek a finálétól. Mindenki azt mondta csalódni fogok. Lost azonnal nézős ahogy kijön, überdurva. Vajon mi lesz a vége bakker...Kijött egy Lost játék is, egyenlőre nem nyilatkozom róla.

Elkezdtem elmélyedni az iTunes Podcast szekciójában. Korábban volt egy rövid korszakom amikor volt egy pár zenei podcast amiket követtem (pl. Dave's Lounge). A 3G iPodon ugye a videós podcastokat nem tudtam nézni. Most viszont rádöbbentem, hogy az iPhone-on igen kivállóan tudom nézni a különböző Video Podcastokat. Hát valami döbbenetes választék van. Minden témában, számos műsort lehet hétről hétre nyomon követni. Vannak játékokat bemutató pocast-ok, vannak comedy show-k, videó klippek, hírek, politika, sport, stb. Elképesztő információ mennyiség. A mai világban ahhoz hogy eligazodjunk és ne nagyon őrüljünk bele az információmennyiségbe nagy tudatosan tudnunk kell mi az érdeklődési körünk és csak arra fókuszálni, nagyon ritkán kitekinteni. Ma már nem lehet olyat, hogy böngészgetek és ami úgy picit lehet hogy jó abba belehallgatok-belenézek. Így nem lehet. Túl sok az információ, és csak a folyamatos rossz érzés jön, hogy mennyi mindent kéne. Tudatos és kemény szelekcióra van szükség. Ez igaz könyvre-játékra-sorozatra-zenére-podcastra. Csak a számodra tutival foglalkozz, azokra se biztos, hogy mindre van időd. Elmúltak azok az idők amikor az ember bemegy a könyvesboltba, és vesz 3-4 könyvet, mondván hátha jók. Erre már nincs időnk. Bemegyek, hogy megvegyem Popper Péter legújabb könyvét. Azért megyek be. Tudom miről szól, tudom, hogy érdekel. De persze ezzel a hozzáállással hogy lehet titkos gyöngyszemeket felfedezni?


1 komment

Címkék: sorozatok gadget

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr90356454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudi 2008.03.02. 20:37:38

hát igen... érdekes, hogy ez a mi életünkben hogyan alakult... az jut eszembe, hogy régen amikor még annyi időm volt csak filmekkel, sorozatokkal, zenékkel, nbavel, könyvekkel foglalkozni, és még nem az internetről dőlt minden, hanem úgy kellett vadászni az asimov könyveket, várni egy tarantínó mozira, illetve néha venni egy cd-t, végignyomni egy hónapban azt a 4-5 játszható dolgot, addig mindenre vevő voltam, ami csak megütött egy szintet, most meg tényleg egész más szemléletre van szükség, hogy az életem olyan dolgokkal legyen tele, amiket tényleg szeretek, mert élvezem, és nem megszokásból, vagy mások vélemébye miatt eröltetem..miről is kezdtem írni?.... :)
süti beállítások módosítása