Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Teh Switch

2007.11.22. 09:50 Dewla

A Switch az IT-s szlengben a PC-ről Mac-re való váltást jelenti. Remélem valami hasonló jelenésgről van szó mint a Lexus esetében ahol ugye a legnagyobb az újravásárlási árány, tehát ha valaki egyszer beül egybe nem akar majd más kocsit. És innentől furcsa ellentét van azok között akik a körön belül vannak már és akik kívül még. Lexus esetében én már megértem azokat akinak nem kell más autó. Ha tehetem én is ennél a márkánál maradok. Az Mac vs. PC is hasonló dolog, akik Mac-et használnak értetlenük bámulják PC-s társaikat, hogy mit szívnak és szenvednek össze, ahelyett hogy vettek volna egy Mac-et. Ja és arra nincsen szleng aki Mac-ről vált PC-re :)))

Az én életemben a Switch most fog bekövetkezni, a kettővel ezelőtti Crysis-os postomból következőn már nem érzek semmit ami visszatartana. Jövő Hétfőn Macintosh felhasználóva lépek elő. Nem tudtam eldönteni milyen gép kell nekem. Kedden este bementem az XMS (www.xms.hu) nevű boltba a Hegedűs Gyula utcában, és ott a bolt tulajával Handrassal (blogja a handras.hu), vagy 2 órát beszélgettünk minden féléről. Sok dologról elég hasonlóan gondolkodunk, és az ő segítségével ha minden jól megy hétfőn egy új 20''-as iMac remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek (egyébként riszepkt neki, hogy nem arra ment, hogy a drága cuccot rámsózza hanem arra, hogy olyat vegyek ami nekem megfelel).

Remélem az eslő pár hét nyilvánvaló bénázás után már a beavatottak szemével fogom a homlokomat verni, hogy miért nem előbb váltottam. Persze az is lehet, hogy nem így lesz, és mindig hiányozni fog a Total Commander a Bios és a CloneCD. Meglátjuk. Majd itt beszámolok a tapasztalatokról jól.


3 komment

Címkék: mac

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr28237876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.11.22. 10:26:52

nem fogod megbánni, és egy pár hét sem kell hozzá, csak egy pár nap. a bill kiosztás kicsit fura lesz (a @ pl. altQ, meg hasonlók), de nincs kék halál, állandóan swappelő vinyó, és ha nagyon mazohista vagy, akkor lehet rá xp-t is tenni - ezzel kapcsolatban nem tom mit tanácsoltak, nekem ez a boot ide_boot oda cucc annyira nem jött be, így inkább feltettem a vmware fusion nevű cuccot, és így leopárd alatt futtatom az xp-t ha muszáj. 2-3 gb ram legyen azért benne, és meglátod, imádni fogod. nem lettem applehívő egy hónap alatt, nem fogok logót tetoválni a seggemre, de nem bántam meg, hogy váltottam.

Dewla · http://konnektor.org 2007.11.22. 11:09:44

Remélem igazad lesz! Fotelpatkányok rulz btw :))

dago 2007.11.26. 10:44:26

milyen regota filozom en is a valtaskan...
evekig dolgoztam macen.
a munkahelyen is jobbra nezek mac, balra nezek mac. nekem viszont kotelezo a pc.

es hiaba otthon nem megy rajta csak alap app., es stabil az xp-m, 1-2 kék igy is beugrik. aztan restart es megy az elet tovabb. igazabol ronda es primitiv. lehet, hogy azert nem hasznalok rajta mast, mert mar elore nem akarok szivni.
süti beállítások módosítása