Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Puzzle Quest PSP

2007.12.12. 11:58 Dewla



A Puzlle Quest c. játék addiktív. Az oka nagyon egyszerű, mégpedig az, hogy az alapja a köztudottan addiktív Bejeweled c. klasszikus. Ez az a játék amikor a játéktáblán különböző színű gyémántok vannak és kettő kicserélésvel kell három vagy annál több azonos színű gyémántból álló sort vagy oszlopot alkotni. Ilyenkor ezek a gyémántok eltűnnek és az üres helyre a gravitációból adódóan leesik a többi. Ez így persez bután hangzik, de nagyon rá lehet kattanni.

A Puzzle Quest ezt a koncepciót vitte tovább, és épített köré egy szerepjátékot. A játék alapja a Bejeweled egy párbaj változata. A játék során különböző ellenfelekkel kell kűzdeni oly módon, hogy felváltva lépünk a szenderd Bejeweled táblán és próbáljuk a másikat lenyomni. Persze itt megbonyolódik az eredeti játék, mert a drágakövek egy része mindenféle manát ad, a halálfejek pedig sebzik az ellent. Van rengeteg varázslat, fejlődik a karakter, különböző varázstárgyakat használhatunk amik javítják a képességeinket, stb. Van városunk amit fejleszhetünk, stb, stb. Szóval a viszonylag egyszerű de nagyszerű Bejeweled mögé egy tök jó keretet írtak. Mivel a karekterünk és a képességeink fejlődnek, ezért nem unalmas ötvenszer nyomni a Bejeweled párbajt, mert a saját karakterünknek és az ellenfélnek is változnak a spec. képességei, így mindig más és más taktikát kell alkalmaznunk.

A játék nagyon szórakoztató, tipikusan a "na még a következőt lenyomom" aztán hopp eltelt vagy két óra. Van DS-re is, meg ha jól emlékszem az XBOX Live Arcade-on is elérhető. Végre egy valamirevaló játék PSP-re!

Szólj hozzá!

Címkék: game psp

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr15261469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása