Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Rossz széria...

2009.02.20. 10:16 Dewla

Műszaki ügyek terén most egy rosszabb szériát élünk. Az alábbi dolgokkal van most jelenleg probléma:

  • A Macbook burkolata elrepedt (lásd előző poszt).
     
  • Elromlott a Kodak fényképezőgépem. Megnyomom a power gombot egy kattanás aztán se kép, se hang. Típushiba, az optikával van valami gond, szerintem már nem garis, de a gari papírt amúgy sem találom sehol. A probléma az, hogy ezzel a géppel rögzítünk videókat pl. arról amikor a két kutya játszik a macskával. Ez most nem megy, és hiányzik. Részemről a tanulság, hogy Kodakot többet nem. A most épp nem lenne mélyponton a forint, meg épp lenne sok pénz műszaki cikkre akkor egy Casio Exilim Pro EX-F1 lenne a választott gép. Nagyon megfogott a 300 fps-es videó készítés. Ilyen király lassított videókat lehet vele készíteni:


    New York 2008 from Vicente Sahuc on Vimeo.   
     
  • Elromlott továbbá a kávéfőzőm daráló motorja. Érdekes a sztori egyébként, bevittem a márkaszervízbe, mert egy nagyon picit szivárgott a víz belőle. Megyek érte, mondják hogy oké minden, de hát az örlő motor is rossz, és azt csak az utolső pillanatban vették észre mikor tesztelték. Mikor bevittem a szervízbe még tökéletesen működött. Talán pont a szervízben romlott el? Erre szétették a kezüket hogy hát most nem tudnak mit mondani, most rossz a motor. Elhoztam a gépet, azóta csak előre őrölt kávéból tudok főzni ami azért messze nem az igazi. Lassan két hónapja várok az alkatrészre Spanyolországból, de valahogy csak nem akar megjönni. Kicsit aggódok.
     
  • Múlt héten az iPhone hangszórója (amin a hívást hallom ha a fülemhez teszem) nagyon lehalkult. Mintha kimozdult volna a helyéről vagy ilyesmi. Beviszem a budafoki úti T-Mobilba. Elveszik, 5 perc múlva egy fehér 16 gigás csere iPhone-nal sétálok ki. Gépre rádugom, backupot visszaállítom és máris minden megy tovább a régiben. Másnap kapok egy SMS-t, hogy elkészült a javítás mehetek. Bemegyek újra, mondták hogy fődarab hiba volt, ezért itt egy új iPhone, garancia újraindul visz-lát. Gáz, hogy az iPhone elromlott, szerencse hogy hivatalos garis volt, és le a kalappal a T-Mobile előtt hogy ilyen gyorsan és szó nélkül cserélte. Azért kétszer megjárni az abszolút nem útba eső Budafoki utat akkor se volt egy nagy öröm.
     
  • Szívok a Lexus-szal is, mivel hátsó kerekes kocsi lévén össze-vissza bénázok és elakadok a hóban. Most már, hogy vidéki (értsd elővárosi) lakos vagyok komolyan kiütközik ez a hátrány nap mint nap amíg ez a komolyabb mennyiségű hó jelen van. Tanulság: A következő kocsim esetén a négy kerék meghajtás alapvető szempont lesz. Addig meg csúszkálok össze-vissza jól.

 

Persze nem panaszkodás ez, inkább csak számvetés.  

 


1 komment

Címkék: más

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr7954325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.02.25. 11:18:25

nyugtasson meg a tudat, h én az enyémmel el sem tudok indulni havas úton felfelé. soha, semmilyen módon. az egyetlen megoldás, h kitolatok az útra, és addig tolatok, amíg egyenes szakasz nem jön.

ugyanakkor ez évente 2 hétig probléma. oké, idén kicsit több a hó.

vegyél LS600h-t :-)
süti beállítások módosítása