Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Angry Video Game Nerd és Rossz PC Játékok

2008.02.04. 15:59 Dewla

Picit folytatva a múltkori Mario-os videó vonalat, ahol ugye egy igen mérges és frusztrál fazon kommentálta mennyire rossz a játék. Kiderült aztán, hogy vannak akik ezt a műfajt (mármint a rossz játékok video-review-ját) igen komolyan űzik.

Igazi internet celebritás az amerikai Angry Video Game Nerd. Aki vevő az ilyesmire az mindenképp látogasson el a honlapjára. A Nerd régi Nintendós játékokat tesztel, közben káromodik, és hatalmas beszólásai vannak, én indőnként fetrengek a röhögéstől. A Nerd óriási!!! Láthatóan feltört a srác, mert úgy kezdte, hogy csak a youtube-ra pakolt fel videókat, de most már külön oldala van, és a gametrailers-el exkluzív szerzdődése, DVD-t is kiadott :) Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ma már ebből él.

Van egy magyar blog is, amely hihetetlen gyorsasággal lett nagyon népszerű, ez pedgi a Rossz Pc játékok. Itt freddyD a blog gazdája tesz közzé videókat, ahol szerintem igen vicces stílusban kommentálja a látottakat. Egyébként az már önmagában is elképesztő, hogy milyen produktumok bírnak kereskedelmi forgalomba kerülni. Érdemes visszább is olvasni, és megnézi olyan klasszikusok videóit, mint pl. a Mesterlövész, vagy a Dark Vampire. Freddy általában a EVM (Ezt Vedd Meg!) sorozatból szemeli ki áldozatait és szerintem tök jó stílusban és viccesen ismerteti a szörnyűségeket. Nagyon tetszett pl. hogy a Mesterlövész c. borzalom már annira rossz, hogy az már jó, így egy külön kis fanclub alakult ki az oldalon és petíciót is írtak a folytatásért :) Érdemes őt is olvasni, időnként igazi gyöngyszemket lehet találni. Külön szimpatikus még, hogy persze Freddy is ismeri és tiszteli a fent említett Nerd-öt, és nemhogy nem fikázza, hanem még ki is posztolja amikor új videója kerül fel. Csak így tovább!

1 komment

Címkék: geekdom

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr25324996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborr11 2008.08.16. 19:43:35

igen,nerd és freddyD igazi bálványok :D
süti beállítások módosítása