Utolsó kommentek

  • Rio Arnett: Klassz az oldal, jó, hogy sok minden egy helyen megvan. Csupán figyelmetekbe ajánlanék egy oldalt,... (2012.05.27. 11:03) Sorozatokról röviden
  • DeadBodiesEverywhere: Szia, megvettem a kártyát, szétvágtam microsim -nek, beraktam az Ipadba, szépen működik, A forgal... (2011.02.02. 19:08) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Elég szarul van leírva, és az eladók sincsenek a toppon általában. A csomagokat is a 3000-ből vesz... (2010.12.29. 00:55) Mire jó az iPad?
  • DeadBodiesEverywhere: Értem. Vhogy nekem ez a csomag és 5ft/MB nem jött át mint különbség. Azt hittem h rátöltöm a 3000... (2010.12.28. 23:10) Mire jó az iPad?
  • Dewla: Hi, Nem így működik. A ReloadNet-nek két féle működési lehetősége van. Rakszr rá mondjuk 5000 ft-... (2010.12.28. 06:55) Mire jó az iPad?
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Nike+

Konnektor.org - Dewla Blog Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Podcast Feed


All time favorites

Star Trek: Voyager, DS9, TNG
Buffy
Angel
Veronica Mars
Firefly
Sopranos

Burn Notice

2008.01.15. 15:25 Dewla

Nemrég fejeztük be a Burn Notice c. sorozat első évadát (eddig még csak ez az egy ment le). Nem nevezném minden idők legmeghatározóbb sorozatának, de határozottan kellemes szórakozást nyújtott. A sorozat klasszikus kémtörténet, a főbb karakterek szerintem nagyon jól el vannak találva. Csomó jó beszólás és poén van, lövöldözés, izgalom, rejtély. A sorozat Miamiban játszódik és az egész hangulatát ez nagyon meghatározza. A képi világi is sajátos. Szóval mindenkinek ajánlani tudom akinek bejönnek a kémes történetek. Az alapsztori az, hogy a főszereplőt egy megbízás közben feketelistára teszik, magyarul kirúgják az ügynökségtől. Innentől kezdve menekülés az élete, sokan meg akarják ölni, nincs pénze, se munkája. Ahhoz hogy fenntartsa magát különböző megbízásokat vállal (minden részben egyet-egyet), de közben azon is rajta van, hogy kiderítse ki és miért tette tönkre.

Aki vevő a stílusos időnként vicces, magát nem túl komolyan vevő de azért izgalmas akciósorozatokra annak tudom ajánlani, jól fog szórakozni!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://dewla.blog.hu/api/trackback/id/tr36298445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása